2009. február 15., vasárnap

Versenyek (65.000 ; 855.000

Ami nagyon komoly volt még a fék. El is vittem szentendrére (off-road club), kb 45.000Ft, és rajta az első tárcsafék, jelentős javulás. Rendesen megcsinálták a laprugók felfogatását is, szerintem elfogadható minőségű munkát végeztek, elfogadható áron, merem ajánlani.

Nagyjából mást nem is kellett csinálni a géppel, és mentem is versenyekre. Autó remekül teljesített az első versenyen. Másodikon első féltengely törés. Vissza Szentendrére. Mondták kicsit óvatosabban versenyezzek. 3. verseny: első hiányossága az autónak: kicsit kevés ez a 800 ccm, egyik speciálon nagyon meredek, kb 10 mééteres szakasz erdőben (nem úton) ragad, csúszik. Éppen hogy felment, néha már kuplunggal kellet segíteni, de Sanyi batárom remekül megoldotta... Nem ártana nagyobb motor.
4 verseny: első speciálon leszakad a kipufogó, majd pedig egy egyszerűnek tűnő szakaszon alakadunk, mert nincsen diffizár, plusz leáll a gép, mert olyan meredeken állunk, és ugye ez nem egy injektoros gép. Bebillentik a srácok, kap egy kics benyát, gyorsan kiugratok a gödörből. Hang elviselhetetlen, irány haza (kb 100 kilóméter, fülsüketítő zajban.

Szentender 1.: kb 45.000 Ft
Szentendre 2.: kb 20.000 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése